Agile, Scrum en SAFe


Scrum

Scrum is één van de meest gehanteerde agile raamwerken voor het ontwikkelen en beheren van producten en diensten. De eerste versie van Scrum is ontwikkeld in 1995 door Ken Schwaber en Jeff Sutherland. Scrum kan worden toegepast zowel in projecten als in ‘continuous development’, niet alleen binnen ICT maar binnen elke branches en in alle organisaties.

Trainingen:


SAFe

SAFe staat voor Scaled Agile Framework. Het is een raamwerk concrete handvatten biedt voor het toepassen van een Agile mindset & werkwijze op bedrijfsniveau (Agile at scale).

In de US heeft 70% van de top 100 Fortune bedrijven SAFe getrainde mensen. Als je dit meest uitgebreide raamwerk kent heb je alle bagage om Agile te coachen of je bijdrage effectief te leveren in een Lean-Agile omgeving.

Trainingen:


Scaling Agile

Deze 2-daagse training biedt je de kennis die nodig is om een agile transformatie te leiden volgens het Scaled Agile Framework, waaronder de SAFe principes en het Lean-Agile denkraam voor het gehele product ontwikkelingsproces.

Trainingen:


AgileSHIFT

Deze 2-daagse training richt zich op de AgileSHIFT principes, werkwijzen en opleveraanpak en is bedoelt voor iedereen binnen een organisatie die de slag naar meer wendbaarheid wilt maken. Hierbij wordt de theorie aan de hand van voorbeelden en oefeningen uitgelegd en bediscussieerd en worden oefeningen gemaakt op basis van een casus, zodat je de theorie eigen kan maken. De training stelt je tevens in staat het AgileSHIFT examen met goed gevolg af te leggen.

Trainingen:

Please publish modules in offcanvas position.