Project-, programma- en portfoliomanagement

Ons ruime aanbod aan training en begeleiding helpt je jezelf te verbeteren en effectiever samen te werken.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is afhankelijk van de onderliggende structuren, de cultuur van de organisatie en de persoonlijke waarden en drijfveren van de betrokken individuen.

HWP consulting richt zich op het versterken van persoonlijk leiderschap. Wij zijn daarbij ervan overtuigd dat zonder rekening te houden met de persoonlijke drijfveren van anderen en de cultuur en onderliggende structuren van organisaties mensen en organisaties niet blijvend in beweging kunnen worden gezet.

Agile, Scrum en SAFe

Agile werken is geen kunstje; het is een fundamentele andere aanpak van het werken in organisaties, waarbij ‘purpose’, waardetoevoeging, zelforganiserende teams, omarmen van veranderingen en een direct contact tussen gebruikers en ontwikkelaars voorop staan. Hoe zorg je er echter voor dat structuren over teams heen worden geborgd en hoe zorg je voor een zichtbare beheersing van het werk in uitvoering?

HWP Consulting richt zich op het inrichten van het agile werken in de lijn- en projectenorganisaties. Wij zijn daarbij ervan overtuigd dat het beste van beide werelden zijn te combineren, waarbij we rekening houden met de kernwaarden van beide benaderingen.

Please publish modules in offcanvas position.